Stripe Payments UK Ltd maakt de opbrengst van je verkoop de volgende werkdag over naar jouw tegenrekening. Het kan echter voorkomen dat het enkele werkdagen duurt voordat jij jouw geld ontvangt.

Mollie verwerkt alle betalingen via Swapify. Zij zorgen ervoor dat het geld op jouw rekening wordt bijgeschreven. 

Kopen en verkopen via Swapify is erg veilig. Wij checken namelijk elke kaart voordat deze online wordt aangeboden. Zo proberen we voor iedereen teleurstellingen te voorkomen.

Cadeaukaarten kopen

Wanneer je een cadeaukaart koopt, betaal je naast de verkoopprijs van de kaart ook service- en transactiekosten.  De servicekosten zijn 5% van de verkoopprijs. De transactiekosten zijn €0,25 EUR of 1% van de verkoopprijs indien dit hoger is. Als de verkoopprijs van de cadeaukaart 30 euro is, betaal je 31,50 exclusief transactiekosten.

Cadeaukaarten verkopen

Wij rekenen voor het gebruik van Swapify servicekosten. Wij houden een klein percentage van de verkoopprijs in: 5%. Geef je een verkoopprijs van €30 EUR op, dan maken we 28,50 EUR naar je over.

Let op: Via Swapify kan je niet meer vragen dan 90% van het saldo op de kaart. Zo houden we het aantrekkelijk voor de kopers.

Nee, wij maken de originele cadeaukaart onbruikbaar zodra deze verkocht is.

Helaas ondersteunen we niet alle soorten cadeaukaarten. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat we een merk over het hoofd hebben gezien. Dien je verzoek in via hello@swapify.nl en we zullen voor je checken of we deze kunnen toevoegen.

Je kan ons voor nu alleen per mail bereiken via hello@swapify.nl. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.