Swapify is de oplossing voor (on)gewenste cadeaukaarten

Swapify is opgericht met als doel om cadeaubonnen en cadeaukaarten nooit meer te laten verlopen. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties en frustraties. Swapify is de oplossing voor  cadeaukaarten die maandenlang in de la blijven liggen. Jij bent voortaan blij met elke cadeaukaart die je krijgt! Via Swapify verkoop je namelijk gemakkelijk je cadeaukaart, waardoor je iets kunt kopen wat je echt leuk vindt. Daarbij maak je ook de koper van je cadeaukaart blij, aangezien hij of zij deze met korting van je kan kopen.

Een win-win situatie.

Jahdiël, oprichter van Swapify, ontving tijdens de feestdagen een cadeaukaart van een kennis. Hij wist direct dat hij die cadeaukaart nooit zou gaan gebruiken. Omdat hij het toch zonde vond om de cadeaukaart weg te gooien, vroeg hij via Whatsapp in zijn vriendengroep of iemand deze wilde hebben. 

Een vriend reageerde: "Precies de cadeaubon waar ik naar op zoek was. Voor een beetje korting neem ik 'm van je over!" Na deze stunt was het idee voor Swapify geboren. 

Ontwikkel met ons mee

Ons doel is om dagelijks duizenden mensen blij te maken met de verkoop en koop van hun cadeaukaarten. Wij staan altijd open om samen te werken met mensen die onze missie willen ondersteunen. Ben jij een ontwikkelaar of zie jij mogelijkheid om met ons samen te werken? Neem dan gerust contact op en pitch ons jouw voorstel.